HAKKARİ / MERKEZ - IŞIK KÖYÜ ORTAOKULU

Haz

MÜNAZARA YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDUK!

İlimizde yapılan okullar arası münazara yarışmasında öğrencilerimiz birinci olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimize danışmanlık yapan başta  Özkan Ağırmatlıoğlu  öğretmenimiz ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bu yolda her türlü imkanı sağlayan Okul Müdürümüz Yavuz Cavdar 'a  teşekkür ederiz.

Nis

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Halk Kütüphanesi bünyesinde hizmet veren gezici kütüphane aracı, okulumuza geldi. Aracı gördükten sonra sevinç yaşayan öğrenciler, okul bahçesinde görevlilerin açtığı stantlarda farklı türden kitapları alma ve okuma fırsatı buldu.

Ayda iki kere köyümüze gelecek olan araç sayesinde çocuklarımız kitaplarını okuyarak, değiştirme şansı bulacak.

Haz

Okulumuz bahçesine öğrencilerimizin daha güzel vakit geçirmesi için çocuk parkı yapılmıştır.Parkımız öğrencilerimiz tarafından çok beğenilmiştir.Parkımızın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Haz

Okulumuzda öğrenci ve velilerin tamamı iftar yemeğinde bir araya geldi. Anaokulu, ilkokul ve ortaokulda eğitim gören öğrenci ve köy sakinleri okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelme fırsatı buldu.

Okulumuzdan kareler...